Rozen en Rottigheid 
Een theatervoorstelling
Met mij? Alles kids!
                                                          
                       Als                               
                         je
                      een kind
                            krijgt,
                        neem
                           je
                       alles
                        voor
                        lief.......


Première vrijdag 9 juli 2004 in De Spylder in Warns


 
Voor deze groep zwaar te verduren binnenvetters maakt BUOG de voorstelling “Met mij? Alles kids!”.
"Met mij? Alles kids!" is een voorstelling waarin alle ins en outs van de nieuwe generatie ouders aan de orde komen en dat op een brede theatrale wijze en in vele theatrale vormen. Mensen mèt kinderen zullen veel herkennen, maar ook mensen zonder kinderen zullen zich prima vermaken. 
Zeven schrijvers: Hans Brans, Lolkje Hoekstra, Nico van der Wijk, Anna Bilker, Wil Schackmann,
Christiaan Coenraads en Tjibbe Veldkamp leveren materiaal voor vier performers. Susanne Zuurbier, Catrien vd Molen, Titia Huisman en Neeltje van den Brand. (klik hier voor links naar diverse betrokkenen)

In de zomer van 2004 zal de première plaatsvinden en daaropvolgend een voorstellingsreeks in Groningen en Friesland. 

“Met mij? Alles kids!” is theater, maar tegelijk verrekte echt. Het is soms televisie, maar dan interactief. Het is een dans die meer in beweging zet dan alleen het lijf. Het is poëzie met meer lading dan letters. Het is entertainment, maar lang niet altijd vermakelijk. Het is niets verhullend, schrijnend, maar tegelijk amusant. Het is een show die neigt naar zelfkastijding, omdat zij tot op het bot gaat. Een kwelling als het leven zelf, waar van gehouden wordt omdat het gaat over alles wat al veel eerder onder woorden gebracht had moeten worden. Dit alles is in de vorm gegoten van een avondvullende wervelende theatershow.

De voorstelling wordt samengesteld door het spelen van try outs. De eerste try outs zijn scène try outs, hier worden telkens nieuwe delen van het programma in ontwikkeling aan publiek getoetst. Alle try outs zullen wel een goed beeld van de uiteindelijke voorstelling geven.